Svijet je ponovo ostao u čudu - Scene iz Beograda nešto su što će se zauvijek pamtiti
Navijači KK Partizan i večeras su napunili Stark Arenu u Beogradu. Prizori su nevjerovatni (Foto. Screenshot)

Fenomenalna koreografija

Svijet je ponovo ostao u čudu - Scene iz Beograda nešto su što će se zauvijek pamtiti

Midhat Šljivak

KK Partizan večeras u Stark Areni igra posljednji meč regularnog dijela sezone u Euroligi. Protivnik je Panathinaikos, a pred početak ovog duela u centru pažnje su ponovo navijači beogradskog kluba koji su napravili koreografiju za pamćenje.

Navijači beogradskog Partizana glavna su priča ove sezone u Euroligi. Iz utakmice u utakmicu posjeta je bila sve veća do nedavnih 20.068 gledalaca protiv Real Madrida što je rekord Eurolige.

Večerašnji duel posljednjeg 34. kola regularnog dijela sezone protiv posrnulog Panathinaikosa i Stark Arena je ponovo ispunjena.

Navijači crno-bijelih su napravili i koreografiju. Ona izgleda zaista fenomenalno i u njoj su učestvovali apsolutno svi koji su došli u Stark Arenu.

Oglasi

Apsolutno sve je u crno-bijeloj boji. Na ovaj način su domaći navijači proslavili plasman među osam najboljih timova Evrope, što je svakako veliki uspjeh za beogradski klub.

Ovo je još jedan dokaz da se navijati može bez ikakvog vrijeđanja drugih. Partizanovi navijači zaista su nešto posebno u svijetu košarke i to su još jednom pokazali večeras.

Naravno, ovacijama je u dvroani dočekan trener Željko Obradović. Legendarni stručnjak vratio je Partizan u evropski vrh i ponovo je potvrdio da je ikona kluba.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Partizan je veće osigurao plasman u Top 8 fazu takmičenja. Večeras će saznati i protivnika i ko god to bude neće mu biti svejedno doći u Beograd.

Top Komentari

nakopitam
Jebbali vam oni mile majkke prodane
2 9
A koga to interesuje Partizan i Crvena Zvezda u BiH, o Partizanu i Crvenoj Zvezdi ne pisu ni sportski portali u Hrvatskoj. Sportsportba uzima svoj procenat od reklamiranja kladionice u Srbiji Mozzart, pa zato se uvlace time sto objavljuju sportske dogadjaje u Srbiji, dok Srbija neda pet para sta je na sportskom polju u BiH, mozda ponekad objavi po neku sportsku vijest u entitetu rs. Eh dragi Bosnjaci kad cete imati svoje JA, dokle cete trcati za drugim, takva nacija nikada nece imati uspjeha jer je vecina takva, svaka cast jednom malom izvjesnom procentu.
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi