24

Komentari (24)

user1676286668
Ja još ne mogu doći sebi, priliv dobio od radosti....boli me tako za ovo bolesno pleme zvano Srbi.
user1587913103
**** vas partizan i cijela srbija
HamzaVojvoda
Crknite gnjide od muke pogotovo @nakopitam i glavni ustasha @Nogometas
HamzaVojvoda - pravo ime mu je MarkoVojvoda, idi Marko pa tamo u Beogradu navijaj. Ja onaj ko me cijeni i ja njega cijenim Srbija nista ne objavljuje o sportu u BH, pa sto bi ja onda pratio sto se u Srbiji zbiva na sportskom polju, ja sam u principu kako me cijene, tako ih i cijenim, dakle Srbija ne pise nista o sportu u BiH, pa sto bi onda bilo koji portal u BiH pisao o sportskim dogadjajima u Srbiji. Zar nije moj komentar na mjestu i logican, volim svakog i cijenim svakog, naravno pod uslovom da me cijene, ako ne cijene, onda i ja njih ni cijeim, dakle ja sam ponosan i dostojanstven covjek.
HamzaVojvoda
Pa vidis uykaro zaboravljas jednu stvar. Vi ste svi odlucili da ne zivite sa srbima i da ste neka druga rasa a ne slovenska i onda uopste nas ne interesujete idite svojim putem ko vas ebe. Na drugoj strani u bosni ima i dalje 50% srpske teritorije tako da itekako narod bosne interesuju stvari preko drine eto uykaro sad nazad u svoju rupu gnjido
Pitam se koliko je Srbija pisala o uspjehu Lane Pudar na svim mogucim plivackim takmicenjima????.
HarisADP
Hahahahaah idiota cuj lana puder hahaah
user1675182613
НАПАДАJ HAПАДАJ ПАРТИЗАНЕ HAПАДАJ
PapaK
Sta rece? Sve mi ???? ????? na ekranu.
HamzaVojvoda
E bas si papak ne znas djedovog pisma
A koga to interesuje Partizan i Crvena Zvezda u BiH, o Partizanu i Crvenoj Zvezdi ne pisu ni sportski portali u Hrvatskoj. Sportsportba uzima svoj procenat od reklamiranja kladionice u Srbiji Mozzart, pa zato se uvlace time sto objavljuju sportske dogadjaje u Srbiji, dok Srbija neda pet para sta je na sportskom polju u BiH, mozda ponekad objavi po neku sportsku vijest u entitetu rs. Eh dragi Bosnjaci kad cete imati svoje JA, dokle cete trcati za drugim, takva nacija nikada nece imati uspjeha jer je vecina takva, svaka cast jednom malom izvjesnom procentu.
Zax
Mene interesuje zabij se u rupu i ne aeri
E.Car
Interesuje mene, a ti isti hrvatski portali za tvoju informaciju takođe ne prenose ništa od dobrih sportskih događaja iz BiH ali su prvi kada treba popljuvati. Kada Dzeko odigra dobru tekmu ni slova o tome nego napišu Brozovic i Inter do pobjede.... a ako fuli nesto odmah je Dzeko na naslovnici i pljuvanje. To je samo jedan od primjera, dovoljno. Nisu ni Srbi bolji ali ja sam za sport a ne nacionalizam i volim dobre stvari a ovo je za pohvalu!!!!
Dakle volis biti potcinjen i biti pod tudjom sjenkom. Samo nastavi takvi njima trebaju koji ce trcati za njima.
Dakle volis biti potcinjen i biti pod tudjom sjenkom. Samo nastavi takvi njima trebaju koji ce trcati za njima. E pa zato zbog tog nacionalizma u Srbiji i ne obracaju sta se desava u BiH, kad je sport u pitanju.
E.Car - u sustini slazem se s tobom, ali upravo zbog tog nacionalizma Srbija i Hrvatska ne objavljuju nikakve sportske dogadjaje koji se odnose na BiH. Sportsportba to radi zbog toga sto reklamira kladionice u Srbiji kao sto je Mozzart i uzima neki procenat od njih zbog reklama, pa eto oni se uvlace njima, te stoga obajvljuju sportske dogadjaje iz Srbije.
durgutajdin
Ja sam Bošnjak i navijam za Partizan i mene zanima.
Arnel925
Ja sam mislio da su partizani umrli kad su nacionalisti preuzeli 90-ti
Zax
Stvarno skinuti kapu pa ustati,sta se sve u komsiluku desava a ovde ko zona sumraka citav zivot.Aferim komsije
nakopitam
Jebbali vam oni mile majkke prodane
Trapatoni
Ne preskaci terapiju!
nakopitam - Ovo je prvi put da sam te podrzao, uglavnom sam protiv tvojih komentara, ali eto sad se slazem s tobom jer isto mislim.
Trapatoni - ovog puta "nakopitam" ne treba terapiju covjek je upravu, mislim da Trapatoni treba da uzme terapiju i Trapatoni i oni koji su mu dali lajk svi trebaju ici na terapiju.
nakopitam
Haj nek se i mi jednom slozimo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti