Od zvižduka se ništa nije čulo, a ona totalni muk svih Grobara kakav beogradska Arena ne pamti

Nevjerovatno šta je čovjek ubacio

Od zvižduka se ništa nije čulo, a ona totalni muk svih Grobara kakav beogradska Arena ne pamti

E. Čaušević

Košarkaši Partizana igraju trenutno u Areni protiv Virtus Bologne utakmicu 17. kola Eurolige.

Nakon prve četvrtine gosti imaju prednost rezultatom 23:18, te je jasno da nas očekuje još jedna neizvijesna utakmica Partizana na šta nas je ovaj tim u Euroligi već navikao.

Naravno, baš kao i uvijek dvorana u Beogradu ispunjena je do posljednjeg mjesta, te igrači Partizana imaju i ovaj put nevjerovatnu podršku.

Međutim, detalj koji je obilježio prvu dionicu večerašnje utakmice desio se pet minuta prije kraja prve četvrtine, a u centru pažnje našao se iskusni Marco Belinelli zbog nevjerovatnog poteza.

Kada je ekipa Virtusa krenula u napad u dvorani se ništa nije moglo čuti od nevjerovatnih zvižduka navijača Partizana, a onda je odjednom nastao totalni muk.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Lopta je došla do Belinellija koji je iz okreta uspio da pogodi nevjerovatan šut što je u potpunosti utišalo popularne Grobare što se u Areni gotovo nikada ne dešava.

Fantastičan potez Belinellija i reakciju navijača Partizana možete POGLEDATI OVDJE.

Top Komentari

Zax
Sta je ubacio,sut sto covjek vidi sto puta svaku utakmicu.Vi niste normalni definitivno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi