Pakao za Izraelca u Beogradu: Zaplakao je, mislio da je kraj, a zatim je stiglo brutalno poniženje

Yam Madar u centru pažnje

Pakao za Izraelca u Beogradu: Zaplakao je, mislio da je kraj, a zatim je stiglo brutalno poniženje

Midhat Šljivak

Izraelski košarkaš Yam Madar našao se večeras na velikom udaru navijača Partizana. On je proteklog ljeta odlučio napustiti redove beogradskog tima i nakon brojnih problema potpisao je ugovor s Fenerbahečeom, pa nije nikakvo čudo što mu je doček bio Paklen.

Izraelski košarkaš Yam Madar večeras je na žestok način dočekan od strane navijača beogradskog Partizana. Oni mu izdaju i odlazak u Fenerbahče ne mogu oprostiti.

Madar je dvije godine nosio crno-bijeli dres. U Partizanu je stasao, da bi ovog ljeta odlučio da ode u Fenerbahče i to na nagovor svog agenta Miška Ražnatovića.

Njegov odlazak izazvao je pravi skandal. Partizan je odlučio raskinuti sve veze s poznatim menadžerom i njegovi igrači više ne igraju u crno-bijelom dresu.

Madar je znao da će se kad-tad vratiti u Beograd. To se desilo večeras i očekivano doček je bio više nego paklen.

Oglasi

Izraelac je pri izlasku na zagrijavanje dočekan salvom zvižduka i brojnim uvredama, a s tribina su se čule psovke: "Je*o te Miško"...

On je nakon svega sjeo na klupu i zaplakao. Nije mu to previše pomoglo jer ga je čekalo još jedna surova kazna.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Navijači Partizana su za 22-godišnjeg beka pripremili i lažne novčanice. Bacili su ih na njega tokom izlaska, te su ovim jasno pokazali šta misle o mladom izraelskom košarkašu.

Top Komentari

Pajkan
Mađar Jam a cifke u stvari.
1 0
stranputica
Pa niste valjda očekivali nešto drugo od legla primitivizma i seljakluka. Momak je dobro prošao, mogli su sakupiti pljuvačku u kesu, kao što obično i rade, i bacati na njega......Gdje je bio i dobro je prošao....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi