Koča Jovović: Jasno je da smo dobili najtežeg protivnika
Izabranici Gorana Sladojevića samim plasmanom na finale Kupa BiH ostvarili su veliku uspjeh

Košarkaš Mladosti za SportSport.ba

Koča Jovović: Jasno je da smo dobili najtežeg protivnika

E. Dindić

U košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine danas je održano izvlačenje parova za završnicu Kupa "Mirza Delibašić". 

Košarkaši Mladosti u polufinalu dobili su najtežeg protivnika, tim Igokee iz Aleksandrovca.

Koča Jovović je ovogodišnje pojačanje Mladosti, i sigurno je da predstavlja udarnu iglu trenera Gorana Sladojevića u ovoj sezoni.

"Jasno je da smo dobili najtežeg protivnika i da je Igokea najteži protivnik. Mi smo već ostvarili uspjeh time što smo ostvarili Kup Republike Srpske i tim se kvalifikovali na završnicu Kupa BiH. Dolazimo u Laktaše rasterećeni, da damo svoj maksimum pa i ako nam se ukaže prilika, možda da i iznenadimo. Kup utakmice su takve da se iznenađenja često dešavaju. Naš glavni adut je to što smo autsajderi i što igramo timsku košarku", rekao je Jovović.

Drugi polufinalni par Kupa "Mirza Delibašića" čine OKK Spars i Zrinjski Mostar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi