Košarka euforija trese Donji Vakuf: Da li će Čelik pasti u grotlu Promo Arene?

Susret počinje u 20 sati

Košarka euforija trese Donji Vakuf: Da li će Čelik pasti u grotlu Promo Arene?

S. Mlaćo

Velika košarka euforija trese Donji Vakuf. U prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Premijer ligu večeras će u ovom gradu snage odmjeriti Promo i zenički Čelik.

Danima je ovaj meča glavna tema u gradu na Vrbasu, na svakom čošku i svakom kafiću...

Iz KK Promo najavljuje spektakl, a o tome kolika je euforija u gradu najbolje govori podatak da je već jutros "otišlo" 1000 karata koje su puštene u prodaju. 

Kako bi dodatno uveličali spekakl iz KK Promo su u prodaju pustili i 600 majica namijenjenih samo za ovaj meč i u dva dana su sve prodane, čime su navijači ovog kluba još jednom potvrdili velikom vjernost i ljubav.

"Nadamo se da će sve proći u fer i korektnom duhu. Želimo obradovati naše navijače", istakli su iz KK Promo.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Dolazak u Donji Vakuf najavilo je i oko stotinjak gostujućih navijača, pa je jasno da nas čeka spektakl o kojem će se dugo pričati. Popularna Promo Arena će večeras ispisati novu pozitivnu priču bh. sporta.

Susret dva rivala koja se dobro poznaju počinje u 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi