Krajnović: Nadam se većoj energiji nego protiv Heliosa

Široki gostuje u Sloveniji

Krajnović: Nadam se većoj energiji nego protiv Heliosa

Naredno kolo ABA 2 lige za košarkaše Širokog donosi novo gostovanje u Sloveniji.

Aktuelni prvaci naše zemlje na startu regionalnog takmičenja nisu se proslavili u duelu protiv Heliosa, a priliku da dođu do prve pobjede imat će danas kada gostuju kod Rogaške.

U taboru Širokog svjesni su da se radi o izrazito kvalitetom protivniku, a da bi ostvarili željeni rezultat morat će poraditi na nekim stvarima, o čemu je govorio i trener Krunoslav Krajnović.

"Očekuje nas teška utakmica protiv dobrog i iskusnog protivnika kao što je Rogaška. Nadam se da će moji igrači pristupiti utakmici sa većom energijom nego što je to bio slučaj u onoj prvoj protiv Heliosa. Posebno moramo popraviti odbranu i skok", izjavio je uoči utakmice Krajnović.

Svoja očekivanja je iznio i košarkaš Jure Zubac.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Bit će ovo teško gostovanje. Rogaška ima iskustvo igranja ABA 2 lige, a uz to je i ostvarial uvjerljivu pobjedu u prošlom kolu protiv Sparsa. Svejendo, mi smo imali par dana za pripremu, radili smo da poboljšanju nekih stvari i vjerujem da će se to odraziti i na našu igru. Nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu."

Utakmica između Rogaške i Širokog igra se s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi