14

Komentari (14)

Ne navijam ni za jedan klub od ova četiri u finalu,puna podrška ovom Čolanu.Da se zna ko šta radi i o čemu odlučuje.U kakvoj banana zemlji na Svijetu klubovi sami odlučuju kad će i hoće li igrati?Ispada po ovim klubovima da je Savez član klubova a ne klubovi Saveza.Koji krkani vode ove klubove?
stakleni
Je li ikome jasno kakva su pravila, šta je ovdje problem, i zašto su tri tima odbili učestvovati na final four?
rizzvy
Zato sto su u toku sezone mijenjali propozicije, a to nije dozvoljeno raditi. Propozicije se moraju donijeti prije pocetka sezone za koju vaze.
user1597698961
Pa ne smijes ni sam ici na tekme ,,privatne aba 2 lige" pa su isli na balone ovi timovi,pritom ne obavjestavajuci savez ,a morali sy...vidite sta hrvatski savez uradi sad,daje milion kuna timovima kojima c ebiti privilegija liga nacionalan i evropska takmiceneja a ne privatne aba lige
stakleni
Razumijem, hvala!
stakleni
Dobro, ABA liga je ipak dozvoljena i regularna regionalna liga.
stakleni
I to je zanimljivo! Zar nema statut i pravilnik? Divlji zapad. Kamena s ramena. Otprilike sve.
Ajax11
Koji je ovo ološ ovaj Siniša !!! Kakav odron od covjeka
Geneve
Kako nije druze, olos pravi, vrlo se dobro sjecam utakmice sa Igokeom kada je nama iza klupe pokazivao tri prsta, i to stavio ispod pazuha ruku papak, i to sve nakon sto je proveo 3 godine u KK Bosna.
Ajax11
Upravo tako,i prije je uzimao od saveza a nista radio nije!
Laola
Ne seri Kovačeviću
vedin
Kovačeviću ne seri
K79
U pravu si Kovačevicu nikad se nigdje nije desilo da 3 kluba ne dodju na final four samo zato sto se njima nije igralo ! Pa ne ide to tako Kovačevicu
Husrefbeg22
Sta je sve vico radio pritisaka i izbor sudija da borac bude prvak u fudbalu??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.