Irving izabrao naredni klub u NBA ligi

Ako napusti Netse

Irving izabrao naredni klub u NBA ligi

A. Čaušević

Kyrie Irving je izabrao naredni klub u slučaju da napusti Brooklyn Netse.

Prema izvještajima američkih medija sve upućuje da će Irving karijeru nastaviti u La Lakersima što smatra odličnom opcijom za narednu fazu svoje karijere.

The Athletic tvrdi da će se to desiti gotovo pa sigurno da li u vidu tradea ove sezone ili će među Jezeraše doći kao slobodan igrač.

Sjajni košarkaš će u predstojećoj sezoni zaraditi 36.5 miliona dolara nakon čega će aktivirati opciju slobodnog agenta.

Trenutno je manjak interesa za bilo kakvu vrstu razmjene LA Lakersi su zagrijaniji da Irvinga dovedu kao slobodnog igrača sljedećeg ljeta.

S druge strane za Lakerse problem predstavlja i Russel Westbrook kojeg bi se franšiza iz Kalifornije najradije riješila, ali to neće ići tako lako.

Top Komentari

adis_D11
Irving za wesrbrook-a izmislio kosarku, on I LeBron u Majamiju pobjedjivali I Woriorse a sta je Westbrook osvojio a uvijek je oko sebe ima dobro igrace. Mislim da bi to za Lejkerse bio odlican potential.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi