Kyrie Irving nije došao sinoć na utakmicu, ni Steve Nash ne zna zbog čega

Neopravdano odsutan

Kyrie Irving nije došao sinoć na utakmicu, ni Steve Nash ne zna zbog čega

E. Škorić

Brooklyn Netsi sinoć su pobijedili Philadelphiju sa 122:109 unatoč tome što su igrali bez dvije prve vijezde Kevina Duranta i Kyriea Irvinga.

Durant je odsutan iz opravdanih razloga jer je u karantini zbog kontakta sa osobom zaraženom koronavirusom, ali pitanje je zašto nije igrao Irving?

Odgovor nije znao ni trener Steve Nash, koji i sam čeka da sazna zašto Irving nije igrao. Poslao mu je poruku da vidi što se događa, ali Irving nije odgovorio.

"Ne znam zašto nije ovdje. Poslao sam mu poruku prije manje od pola sata i nisam dobio odgovor. Nadam se da je dobro, to je vjerojatno privatna stvar", rekao je Nash prije samog duela.

Irving je poznat po svom specifičnom karakteru pa mu je karijera u Bostonu bila vrlo kratka. Imao je uspjeha s Clevelandom dok je igrao s LeBronom Jamesom, ali nakon što je odlučio biti "vođa" u timu, bilo je jasno da je vrijeme za rastanak.

Neki mediji aludiraju na to da i ove sezone pokušava da bude lider i da želi veće ovlasti i od Duranta, a doduše i ima pravo, ipak je on tu došao prije i nekako se tim formirao oko njega.

Top Komentari

19211921
"A doduse i ima pravo" ja ba
1 0
ryan.giggs
Napokon shvatio da Zemlja nije ravna podloga, pa se s****o, ostao u šoku?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi