Larkin: Dres Turske baš bi mi dobro stajao

Samo dan nakon što se nudio Hrvatskoj

Larkin: Dres Turske baš bi mi dobro stajao

U protekla dva dana mediji su objavili priču kako je sjajni košarkaš Efesa Shane Larkin voljan zaigrati za reprezentaciju Hrvatske i da je o tom razgovarao sa suigračem i hrvatskim reprezentativcem Krunom Simonom.

Nedugo nakon njegovog istupa javio se i Dino Rađa koji trenutno obnaša funkciju predsjednika stručnog savjeta HKS-a te izjavio kako dok je on tu za reprezentaciju "neće igrati nikakvi Votsoni i Džonsoni" aludirajući kako ne želi stranca u dresu hrvatske reprezentacije. 

Larkin, koji očigledno ima ambiciju okušati se u nekoj od europskih reprezentacija već danas je izjavio kako bi bilo dobro da zaigra za Tursku i kako bi mu "turski dres stajao sjajno".

"Kad bi došlo do toga bilo bi sjajno" - kazao je Larkin i dodao: -"ovdje sam se već počeo osjećati kao kod kuće pa bi to bilo super ako bi se dogodilo.

Ovaj 26-godišnjak je bio najbolji košarkaš Efesa u prošloj sezoni kada su titulu prvaka Turske preoteli Fenerbahceu te zaigrali u finalu Eurolige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi