Laso ostaje u Realu, postaje i rekorder

Potpisuje novi ugovor

Laso ostaje u Realu, postaje i rekorder

Real Madrid već dugi niz godina niže uspjehe u saradnji sa Pablom Lasom.

Ovaj 51-godišnji strateg vodi 'kraljevski' klub od 2011. i dosad je osvojio mnoštvo trofeja, a koliko mu u Realu vjeruju svjedoči i to što su mu dali novi, poboljšani, ugovor.

Putem zvanične stranice Real je objavio kako je Laso stavio paraf na dvogodišnji ugovor, što znači da će, ukoliko ga odradi do kraja, u Madridu provesti čitavu deceniju. Time bi ujedno izjednačio rekord koji drži legendarni Lolo Sainz.

Sa Realom je Laso, podsjetimo, osvojio četiri titule u ACB ligi, pet puta je uzeo Kup kralja, a pritom se dva puta domogao i trofeja prvaka Eurolige.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

U Realu, očito, ne mijenjaju tim koji dobija.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi