LBJ sređuje nokte, pa kad se umori uništava protivnike
Foto: Screenshot

"Kralj" može sve

LBJ sređuje nokte, pa kad se umori uništava protivnike

Cleveland Cavaliersi su stigli do duplog brejka u polufinalnoj seriji Istoka, koja se sada seli na njihov parket, pa imaju priliku lakše nego što se očekivalo eliminisati Toronto Raptorse.

Nakon neizvjesne prve utakmice, Cavsi su sinoć dosta lagano stigli do vodstva od 2:0 pošto su u Air Canada Centru slavili sa 128:110. Naravno, Cavse je do nove pobjede opet vodio nevjerovatni LeBron James.

James je sinoć upisao sjajnih 43 poena, 14 asistencija i 8 skokova, a ono malo vremena koje nije provodio na parketu koristio je kako bi sredio nokte.

LeBron James koji će krajem godine napuniti 34 godine, osim što nakon toliko vremena ne gubi na snazi i brzini, sada usred utakmice NBA play-offa uspijeva pronaći vremena i za manikir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi