Izgled stopala LeBrona Jamesa ostavio je svijet u nevjerici
LeBron James trenutno je najbolji strijelac u historiji NBA lige i teško će se naći čovjek koji će ga ubrzo prestići (Foto: EPA)

Godine treninga i utakmica učinile su svoje

Izgled stopala LeBrona Jamesa ostavio je svijet u nevjerici

M. Šljivak

LeBron James (38) jedan je od najboljih košarkaša svih vremena. 'Kralj' je dio najjače košarkaške lige svijeta već 20 godina, a žestoki treninzi i napori koje ulaže ostavili su dosta traga na njegovo zdravlje. Stopala su jasan dokaz.

LeBron James bez ikakve je dileme jedan od najboljih košarkaša koji su se ikad pojavili. I u 39. godini života 'Kralj' igra fenomenalnu košarku i izvjesno je da ćemo ga gledati još nekoliko godina u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Međutim, godine treninga i ogroman broj utakmica ostavili su traga na tijelo LeBrona Jamesa, a dokaz tome su njegova stopala.

Fotografija njegovih nožnih prstiju dovoljno govori. Oni su poprilično deformisani i ovo je dokaz da život jednog košarkaškog profesionalca nije nimalo lagan.

Oglasi

Mnogo je odricanja kojeg sportisti moraju napraviti da bi došli do velikih karijera, pa ih treba i shvatiti kad nisu previše raspoloženi za druženje s fanovima i nekih žešćih reakcija.

LeBron čeka sina u NBA ligi - Kladionice već odredile koeficijente gdje će igrati skupa

LeBron James najbolji je strijelac u historiji NBA lige i jedan od najboljih igrača koji su se ikad pojavili. LBJ je u proteklih 20 godina radio istinska čuda na parketu i postao je ikona lige.

Aktuelni košarkaš Los Angeles Lakersa krajem godine će proslaviti 39. rođendan. Iako je vrhunski spreman jasno je da se njegova karijera bliži kraju i vjerovatno ćemo ga u narednoj sezoni posljednji put gledati u dresu Lakersa.

James ima jasan plan za kraj karijere. On želi jednu sezonu odigrati sa sinom Bronnyjem koji će biti dostupan NBA timovima već nakon sezone 2024/2025, ako se odluči za izlazak na draft.

Bronny je završio srednju školu i naredne sezone igrat će na univerzitetu Južna Kalifornija (USC). To bi mu mogla biti prva i posljednja koledž sezona zbog jasnog plana kojeg ima otac, a to je zajednička sezona u NBA ligi.

Oglasi

Tako bi LeBron sa sinom mogao u sezoni 2024/2025 nositi dres istog kluba. Američke kladionice odredile su kvote i izdvojile su procentualno timove koji imaju najveće šanse da dovedu oca i sina u svoje redove.

Najveće šanse imaju Houston Rocketsi i Charlotte Hornetsi. Njima se daje 9.5 posto šansi da dovedu Jamesove u svoje redove, a zatim slijede Detroit Pistonsi s 9.1 posto.

Tu su čak i Los Angeles Lakersi sa 6.3 posto šansi, a ovaj tim je tu zbog činjenice da LBJ može birati hoće li u toj sezoni nositi dres ovog kluba ili će isprobati tržište.

Ove sezone James je s Lakersima sezonu završio u finalu Zapadne konferencije gdje su pometeni s 4-0 u seriji od Denver Nuggetsa.

Podsjetimo, LeBron James je stigao u NBA ligu kao prvi pik NBA drafta 2003. godine. Bio je to jedan od najjačih draftova u historiji najjače košarkaše lige svijeta.

U karijeri je pored Lakersa igrao za Cleveland Cavalierse, kojima je dao pola života, te Miami Heat. Vlasnik je četiri NBA prstena.

Top Komentari

vence
Eo da mu barem imate sliku stopala od prije 20 godina, pa da mozete tvrditi da su se deformisala od napora, utakmica i treninga..a ovako, mnogo je veca vjerovatnoca da su mu ovakve od onog trena kad je mnogo brzo narastao, tj od tinejdzerskih dana
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi