Tužna i žalosna je scena s LeBronom na ulici, ali takav život nije mogao izbjeći

Nema mira ni sekunde

Tužna i žalosna je scena s LeBronom na ulici, ali takav život nije mogao izbjeći

M. Šljivak

LeBron James jedan je od najboljih košarkaša svih vremena i samim tim je njegova popularnost zaista ogromna. Zbog toga LBJ ne može mirno izaći na ulicu kao sav normalan svijet, a scena iz Toronta dovoljno govori u kakvim je problemima kada je pojavi u javnosti.

LeBron James nema previše mira kada se pojavi u javnosti. Ne može NBA zvijezda ni na trenutak imati vlastitu privatnost jer se oko njega okupljaju fanovi, pa čak i kada jede.

Scena s ulica Toronta dovoljno govori. LeBron je sjedio u kafiću, a preko puta je krenulo okupljanje fanova koji su silno željeli zabilježiti ovaj trenutak.

LBJ je pokušao glumiti kao da mu je svejedno. Zadržao je mir ne pokazujući bilo kakve emocije, no svakako da je i njemu poprilično muka konstantno se skrivati od znatiželjnih pogleda.

Oglasi

Ipak, sve ovo ide sa statusom velike zvijezde. I on je priznao da bi volio da je nekad slobodan da radi stvari koje rade obični ljudi.

"Ne bih rekao da je pretjerivanje, ali postoje trenuci u kojima bih volio da radim normalne stvari. Volio bih kada bih mogao mirno šetati ulicama, kada bih mogao ući u kino, sjesti i mirno naručiti kokice".

"Volio bih da mogu otići u zabavni park kao svi normalni ljudi, otići u Target, ušetati u Starbucks i da kao i svi drugi dobijem šolju sa svojim imenom", rekao je jednom prilikom James.

LeBron je već 20 godina glavna NBA zvijezda. Od dolaska u ligu 2003. godine prestao je biti 'normalan' čovjek i sva svjetla pozornice su uperena prema njemu.

James je jedan od najboljih košarkaša svih vremena i zbog toga je teško vjerovati da će ga fanovi pustiti na miru čak i kada završi karijeru.

Oglasi