LeBron: Još me više motivišete kada me otpisujete

Prva zvijezda Lakersa

LeBron: Još me više motivišete kada me otpisujete

Prva zvijezda Los Angeles Lakersa LeBron James poručuje da ga dodatno motiviše činjenica kada ga svi otpisuju.

Podsjetimo, on je sa Lakersima imao razočaravajuću sezonu jer prvi put poslije 2005. godine neće igrati u play offu, a James poručuje da će slobodno vrijeme iskoristiti kako bi još više trenirao.

"Dopada mi se kada se ne osjećam komforno u međusezoni, sviđa mi se kada me otpišu, to me motiviše. Već osam sezona imam isti režim između sezona, a sada ću da vidim da izvučem maksimum za trening iz dva mjeseca viška. Biće to potpuno drugačija strategija", poručio je James.

Inače, čelni ljudi Lakersa su odlučili da ga poštede igranja u samom finišu sezone, a to mu nije tako teško palo.

"Naravno da bih volio da i dalje igram, ali oduvijek sam slušao one kojima vjerujem, nezavisno od toga da li sam saglasan sa njima ili nisam. Oni mi misle najbolje i staraju se da bude tako, to je tako".

Inače, James je ove sezone propustio dosta mečeva zbog povrede, a na partije njegovog tima su vjerovatno uticale i stalne špekulacije oko trejdova te loša atmosfera oko tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi