Potjera za LeBronom i Georgeom: Shaq otkrio gdje će zvijezde završiti

Ponude za NBA zvijezde

Potjera za LeBronom i Georgeom: Shaq otkrio gdje će zvijezde završiti

Midhat Šljivak

Legendarni Shaquille O'Neal otkrio je gdje će od naredne sezone igrati velike NBA zvijezde LeBron James i Paul George.

O'Neal je uvjeren kako će obojica ovih košarkaša na kraju završiti u Los Angeles Lakersima i to je javno istakao u razgovoru za Yahoo Sports.

"Uvjeren sam da Paul George definitivno ide u Lakerse. On i LeBron. Eto, rekao sam vam, ali ću isto reći da je ovo samo moje mišljenje. LeBron, Paul George i još nekolio velikih imena će otići u Lakerse", istakao je Shaq.

Da bi se dovela velika imena u tim, rukovodstvo Lakersa će se morati odreći velikih ugovora koje imaju sa određenim košarkašima, ali sigurno je da bi im se isplatilo.

Treba svakako istaći da se u američkim medijima pojavila informacija da su od LBJ-ja odustali Houston Rocketsi, ali da su se u igru za njegovo angažovanje uključili New York Knicksi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti