LeBron ne želi biti u Clevelandu nakon 2018. godine?

Kralj je imao priliku produžiti saradnju sa Cavsima, ali...

LeBron ne želi biti u Clevelandu nakon 2018. godine?

Kada je, proteklog ljeta, postalo izvjesno da će Kyrie Irving napustiti Cleveland Cavalierse i otići put Bostona, vlasnik Cavsa Dan Gilbert je, navodno, zatražio od LeBrona Jamesa da ostane "odan" franšizi i poslije sezone 2017/2018.

Međutim, ponajbolji košarkaš današnjice je tada odbio obećati Gilbertu da će i nakon tekuće sezone biti član Cavaliersa, s obzirom da će na ljeto biti slobodan igrač.

Navodno je Jamesaova budućnost bila i jedna od ključnih tema tokom pregovora čelnika Clevelanda sa Kyireom Irvingom i njegovim menadžerom, jer je današnji playmaker Bostona želio znati da li će LeBron produžiti saradnju sa Cavsima.

Tada Gilbert nije imao odgovor na ovo pitanje, a informacije da je LeBron odbio njegov prijedlog o produženju saradnje su "dodale ulje na vatru" špekulacijama da bi Kralj po okončanju sezone mogao napustiti Cleveland i, kako mnogi mediji u Americi pišu, postati članom ili Lakersa ili Houston Rocketsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi