LeBron: Treba ukinuti TV prenose naših utakmica do kraja sezone

Agonija Cavaliersa se nastavlja

LeBron: Treba ukinuti TV prenose naših utakmica do kraja sezone

Houston Rocketsi su u noći sa subote na nedjelju razbili Cleveland Cavalierse sa 120:88 i tako produžili agoniju LeBrona Jamesa i društva.

Novinare je poslije ovog susreta, naravno, zanimalo i Jamesovo mišljenje o još jednom teškom porazu i užasnoj formi njegove ekipe, a ponajbolji košarkaš današnjice nije krio svoje razočaranje.

"Nemam riječi, zaista. Kada nas prenose na nacionalnoj televiziji imamo skor 0-8. Treba da ukinu sve naše prenose na nacionalnoj televiziji do kraja sezone", istakao je razočarani James.

Nakon poraza od Houstona omjer Cleveland Cavaliersa je sada 30-21, te se na Istoku nalaze na trećoj poziciji, dok Wizardsi na četvrtom mjestu sada imaju samo "pola utakmice" slabiji skor od prošlogodišnjih učesnika finalne NBA serije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi