"Želite da pričate na temu Golden State? Kada sam to vidio odmah sam počeo da se smijem"

James demantovao američke medije

"Želite da pričate na temu Golden State? Kada sam to vidio odmah sam počeo da se smijem"

E. Ganibegović

Košarkaš Cavsa Lebron James demantovao je glasine američkih medija da bi na kraju sezone mogao da pređe u redove Warriorsa.

James je rekao kako je riječ samo o glupostima, te da je trenutno fokusiran na svoj tim.

"Želite da pričate na temu Golden State? Kada sam to vidio odmah sam počeo da se smijem. Tu nema ništa da se priča. Mislim da je to diskreditovanje onogo što pokušavam ovdje da učinim. To su samo glasine i gluposti", izjavio je James.

"U posljednje vrijeme je bilo mnogo priča o mojo budućnosti. U ovom trenutku sam ovdje. Razmišljam o Cavsima i pokušavam sve da učinim kako bi ekipa došla do finala i borila se za titulu. Postavite pitanje o Clevelandu, molim vas. Do kraja sezone nema pitanja o drugim klubovima. Ako ne čujete nešto što dolazi iz mojih usta, onda to nije istina. Moj položaj ću da riješim na ljeto, a ne sada", dodao je najbolji igrača Cavsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi