Legenda kaže da Teodosić još traži JR-a po Staplesu
Foto: Screenshot

Srbijanskom košarkašu se zamantalo od Smithovog crossovera

Legenda kaže da Teodosić još traži JR-a po Staplesu

Los Angeles Clippersi su sinoć na svom terenu savladali Cleveland Cavalierse rezultatom 116:102, ali je playmaker domaćih Miloš Teodosić imao jedan neslavan trenutak tokom ovom meča.

Naime, tokom jednog napada Cavsa Teodosić je čuvao JR Smitha, a košarkaš Clevelanda je izveo sjajan crossover kojim je poslao playmakera Clippersa van granica terena.

Smith je svoj sjajan potez krunisao poenima, ali su na kraju Cavsi ipak pognutih glava napustili Staples.

Teodosić nije imao svoju najbolju noć protiv Cavsa, pa je susret okončao sa učinkom od tri poena, dva skoka i šest asistencija. Inače, najefikasniji pojedinac ovog susreta je bio košarkaš gostiju LeBron James koji je upisao double-double sa 25 poena i 10 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti