Ljubo Šamadan: Velikom borbom do novih ABA 2 bodova
Ljubo Šamadan naslijedio je kapetansku vrpcu HKK Zrinjski nakon što se od aktivnog bavljenja košarkom oprostio Vedran Princ.

Kapetan HKK Zrinjski pred gostovanje Rogaške

Ljubo Šamadan: Velikom borbom do novih ABA 2 bodova

Odmor od Božićnih blagdana nije previše trajao za košarkaše HKK Zrinjski. Već sutra pred njima su nova iskušenja. U Mostar sutra u okviru 13.kola ABA 2 lige stiže neugodna momčad Rogaške koju s klupe predvodi rođeni Mostarac Damjan Novaković.

Kapetan Plemića Ljubo Šamadan veliki je ljubimac mostarske publike. Njegovi dalekometni šutevi u prošloj su sezoni bili jedan od faktora koji su itekako pomogli mostarskom klubu doći do prve povijesne titule nacionalnog prvaka. Ove sezone Ljubo ne igra toliko, ali nitko ne može poreći da je i dalje onaj kohezioni faktor u svlačionici i da nije uzalud dobio kapetansku traku iza povlačenja Vedrana Princa.

Za SportSport.ba Ljubo Šamadan govorio je o sutrašnjem protivniku te rezimirao ono što je dosad njegova momčad uradila u ovoj sezoni.

"U goste nam dolazi jedna jako neugodna momčad Rogaške koja je na svoj ionako jak roster nedavno dovela odličnog košarkaša Mirzu Sarajliju" - govori kapetan HKK Zrinjski i dodaje: "Na našoj strani je dobra forma koju smo konačno uhvatili kako u ABA 2 ligi tako i u domaćem prvenstvu. Ja kao kapetan ispred ekipe mogu samo obećati veliku borbu i da ćemo sve dati da pobjeda i bodovi ostanu u Mostaru".

Dotakao se Šamadan i dosadašnjeg učinka Zrinjskog u ovoj sezoni:

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Iskreno, nismo zadovoljni. Start je bio jako loš ali smo imali alibi u vidu dosta ozljeda i što smo pripreme odradili skoro bez pola tima, a čim smo se kompletirali zaredali smo s pobjedama, njih 7-8 u nizu. Sve je to rezultiralo time da smo u vrhu Premijer lige i da smo se počeli dizati na ABA 2 ljestvici. Vjerujem da ćemo bivati sve bolji i bolji iako nas je nažalost opet pogodilo par ozljeda ali svi oni koji su zdravi i na dispoziciji treneru sutra će i u narednim utakmicama davati i 110% svojih mogućnosti. Iskoristio bih ovu prigodu da vašim čitateljima, onim koji slave zaželim sve najljepše povodom Božićnih blagdana, te svima sve najbolje u novoj 2019 godini" - poručio je na kraju Ljubo Šamadan za SportSport.ba.

Utakmica između HKK Zrinjskog i Rogaške igra se sutra u 18h u dvorani na Bijelom Brijegu.

Promo

Top Komentari

Đuka
Idemo idemo
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi