Ljutiti trener Mornara nakon nekorektnog poteza igrača Zvezde najavio "osvetu"

Mihailo Pavićević nije bio sretan načinom na koji se završio meč

Ljutiti trener Mornara nakon nekorektnog poteza igrača Zvezde najavio "osvetu"

S. Pašalić

Crvena zvezda je večeras slavila na svom parketu sa visokih 105:82 protiv Mornara u posljednjem meču 8. kola ABA lige.

Od samog početka je domaći tim stigao do velike prednosti, a ona je u jednom trenutku bila i 24 poena razlike.

Ipak, kraj meča je obilježio jedan zanimljiv potez igrača Crvene zvezde.

Naime, oni su pri vodstvu 103:82 imali posljednji napad i svi su mislili da će samo pustiti da vrijeme isteče i da će to biti konačni rezultat.

Međutim, domaći su krenuli u napad i postigli su koš za konačnih 105:82, a to je čini se jako razljutilo trenera Mornara, Mihaila Pavićevića.

"Nije mi jasan taj posljednji koš... I nemojte poslije da se čudite kad utakmica u Baru zbog ovoga bude mnogo drugačija. Poštujem sve, ali mi ćemo vratiti istom mjerom."

"Ovo je sportska ljutnja, neće me proći. Jesmo li uvijek dočekali Zvezdu lijepo u Baru? Uvijek su se osjećali kao kod kuće... U Podgorici ne može da uđe nijedan navijač, a kod nas su imali domaćinsku atmosferu. Sada ćemo i mi tako, niko neće ući", rekao je ljutito Pavićević koji je zatim ipak čestitao Zvezdi na pobjedi:

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobjedi. Opšte je poznato da kada dođe do promjene trenera igrači kreću od nule i da daju sve od sebe."

"Takav pristup imala je Zvezda i to nije iznenađenje. Iznenađenje je naš pristup - previše mekan. Oni su se razigrali na vrijeme i bilo je pitanje samo kojim će se rezultatom utakmica završiti", dodao je Pavićević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi