Košarkašice Play Offa poražene od ekipe Radivoj Korać

Lojo: Pokazali smo da možemo igrati sa svakim

Endin Čaušević

Košarkašice Play Offa poražene su sinoć od ekipe Radivoj Korać (77:74) u okviru devetog kola Regionalne lige za košarkašice.

Play Off je takmičenje u grupnoj fazi regionalne lige završio porazom na domaćem parketu od ekipe Radivoje Korać, ali tek nakon produžetka. Trener sarajevske ekipe Goran Lojo nakon utakmice kazao je da je njegovim košarkašicama nedostajalo malo sportske sreće da slave u ovoj utakmici.

"Čestitam svojim košarkašicama na borbenoj igri, ostavile su srce na teren. Nedostajalo nam je malo sportske sreće da pobijedimo. U produžetku smo promašili dva slobodna bacanja, neke slobodne šuteve što nas je koštalo", rekao je Lojo.

On je dodao da su se košarkašice njegove ekipe možda malo prepale protivnika, jer su igrale sa najkvalitetnijom ekipom u ovoj grupi.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Večeras smo pokazali da možemo igrati sa svakim. Ponosan sam na svoju mladu ekipu koja iz dana u dan ostvaruje sve veći napredak", zaključio je trener Play Offa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.