Lojo: U Zagreb putujemo rezultatski rasterećeni

ŽKK Play Off igra protiv Medvešćaka

Lojo: U Zagreb putujemo rezultatski rasterećeni

Endin Čaušević

Košarkašice Play Offa igraju sutra na gostovanju protiv ekipe Medvešćaka u okviru desetog kola Regionalne lige za košarkašice.

Sarajevska ekipa u prošlom kolu poražena je na domaćem parketu od prvoplasirane ekipe Radivoj Korać, ali tek nakon produžetka. Trener Play Offa Goran Lojo kazao je da u Zagreb putuju rezultatski rasterećeni.

"Nakon odlične partije koju smo pružili prošlog četvrtka protiv ekipe Radivoj Korać sutra nas očekuje meč sa Madvešćakom. To će biti sedma utakmica koji igramo u posljednjih 15 dana, ali ćemo pokušati da nastavimo kontunuitet odličnih igra koje pružamo u zadnje vrijeme", rekao je Lojo.

On je dodao da se osjeća mali umor u ekipi zbog zgusnutog rasporeda, ali da to neće utjecati na motiv ekipe u sutrašnjoj utakmici protiv prvaka Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Atmosfera u ekipi je odlična, napredujemo iz utakmice u utakmici i svi zajedno ćemo dati svoj maksimum na sutrašnjoj utakmici kao što to uvijek i činimo", dodao je trener košarkašica Play Offa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.