ŽKK Play Off deklasirao Impuls

Košarkašice Play Offa i dalje neporažene u bh. ligi

ŽKK Play Off deklasirao Impuls

Endin Čaušević, foto: A. Berbić

Košarkašice Play Offa večeras su ostvarile ubjedljivu pobjedu protiv KK Impuls (108:64) u okviru osmog kola prvenstva BiH.

ŽKK Play Off nastavio je sjajnu seriju u domaćem prvenstvu i zadržali su maksimalan učinak. Ovo je za njih bila šesta pobjeda i još uvijek su neporažene. Iako su sinoć igrale u Regionalnoj ligi protiv ekipe Radovoj Korać, to nije spriječilo košarkašice Play Offa da večeras na gostujućem parketu deklasiraju Impuls.

Najefikasnija u ekipi Play Offa večeras je bila Valentina Galušić sa 26 poena, dok je 25 ubacila Sandra Azonović. U ekipi Impulsa istakla se Mirela Mujović sa 24 poena.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Trener Play Offa Goran Lojo večeras je odmarao svoje najbolje košarkašice Nikolinu Babić, Anđelu i Nikolinu Delić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.