Lončar: U Teslić idemo da se vratimo na pravi put

Prva muška liga RS

Lončar: U Teslić idemo da se vratimo na pravi put

D. Vejo

Košarkaši banjolučkog Studenta nakon poraza u prošlom kolu od ekipe Bratunca, okreću se predstojećem meču gdje idu na gostovanje u Teslić kod istoimene ekipe.

Poraz u prošlom meču ostavio je gorak ukus u ustima izabranika Aleksandra Ćikića koji su tako prekinuli nepobjedivi niz. Ipak, naredni meč protiv Teslića biće sjajna prilika da se vrate na isti.

"Kiksali smo u prošlom kolu. nismo uspjeli da savladamo ekipu Bratunca koja se pokazala kao jedan čvrst protivnik. Imamo priliku da to ispravimo u narednom kolu. Idemo ekipi Teslića i tamo ćemo pokušati da reagujemo na pravi način. Nadam se novom pobjedi i vraćanju na pobjedničku stazu", rekao je za SportSport.ba plejmejker Studenta, Srđan Lončar.

Utakmica između KK Teslić i SKK Student igra se u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi