Doktor pod obručima: Dončić je trojicu igrača poslao po "ćevape", a onda magija

Potez za TV špice

Doktor pod obručima: Dončić je trojicu igrača poslao po "ćevape", a onda magija

H. Zilić

Dallas Mavericksi su u okviru NBA lige savladali Oklahoma City Thundere sa 86:95.

Vrlo uzbudljiv meč Mavericski su prelomili u posljednjoj minuti, a presudila je magična asistencija Dončića za Klebera koji pogađa trojku pri rezultatu 86:90 na 23 sekudne prije kraja i tako Dallasu ovjerava trijumf.

Luka Dončić je meč završio 14 poena i deset asistencija, a pomenuta asistencija za Klebera dugo će se vrtiti po TV špicama. Slovenac je ušao pod obruč, trojicu protivničkih košarkaša poslao po "ćevape" i onda maestralno vratio Kleberu koji je bio sam na šutu za tri poena.

Inače za Mavericske je ovo bio 18. trijumf u sezoni čime su došli na pozitivan omjer od 18 trijumfa i 18 poraza.

Top Komentari

Paradoks
Bez obzira na ljubav prema nekim igračima, Luka zajedno sa Jokićem imaju potencijal da budu najbolji evropski igrači ikada. Moj favorit je bio Dražen, ali sam teška srca prihvatio da ovo što Luka radi u ovim mladim danima u najačoj ligi svijeta prevazilazi ono što je Dražen radio. To već sada.
2 2
Kiss
Čitam komentare ali da je dobar igrač jest,ali ne možete sad reći da je najbolji ikad.Može se reći da ima potencijal da bude najbolji europski igrač ikad
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi