Luka Dončić će ipak biti dio NBA spektakla, nastupit će na natjecanju u vještinama
Nikola Jokić i Nikola Vučević će također nastupiti na ovom natjecanju

Steph Curry predvodi listu igrača u gađanju trica

Luka Dončić će ipak biti dio NBA spektakla, nastupit će na natjecanju u vještinama

S. Pašalić

Luka Dončić na veliko razočarenje mnogih navijača neće nastupiti na NBA All-Star utakmici, ali će ipak biti dio spektakla.

Naime vodstvo NBA lige je službeno objavilo učesnike za natjecanja u vještinama, tricama i zakucavanjima a Slovenac se našao na listi učesnika.

Dončić će nastupiti natjecanju vještina gdje će ukupno nastupiti osam košarkaša. Pored Luke Dončića tu su još Nikola Jokić, Nikola Vučević, Mike Conley, Jayson Tatum, Trae Young De'Aaron Fox i Kyle Kuzma.

U natjecanju gađanja trica će nastupiti deset košarkaša, a pored Stepha Curryja koji je najzvučnije ime, tu su još Khris Middleton, Kemba Walker, Damian Lillard, Danny Green, Devin Booker, Joe Harris i Buddy Hield, Seth Curry i Dirk Nowitzki.

Posljednje i najatraktivnije će biti natjecanje u zakucavanjima gdje će se naći četvorica mladih igrača: Dennis Smith Jr., Miles Bridges, John Collins i Hamidou Diallo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi