Luka Dončić ne može bez reprezentacije: I kada ne igra, on je tu!

Dečko za primjer

Luka Dončić ne može bez reprezentacije: I kada ne igra, on je tu!

E. Škorić

Talentovani Slovenac Luka Dončić večeras nije igrao za svoju reprezentaciju u Stožicama, no svejedno je bio tamo.

Unatoč tome što neće igrati za Sloveniju do kraja ovog dijela kvalifikacija, nedavni treći pik na draftu (završio u Dallas Mavsima, op.a) došao je u Stožice da podrži svoje saigrače.

Devetnaestogodišnji Luka i ranije je došao na jedan trening slovenske reprezentacije, s kojom je bio prvak Evrope.

Nova košarkaška zvijezda, sada već bivši košarkaš Real Madrida, očigledno ne želi tek tako otići od reprezentacije, mada se mora priznati da je veliku pažnju večeras izazvala i plavuša koja je sjedila u blizini Luke.

Usput, dodajmo da je Španija večeras slavila protiv domaće selekcije, koja za nekoliko dana igra protiv Crne Gore u okviru kvalifikacija za SP.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Babo
Ko i nas Nurkic...
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti