Dončić stigao u dvoranu u dresu Reala, svi se pitali čije ime je na leđima, uslijedilo iznenađenje

Oduševio navijače kraljevskog kluba

Dončić stigao u dvoranu u dresu Reala, svi se pitali čije ime je na leđima, uslijedilo iznenađenje

E. Čaušević

Košarkaši Dallas Mavericksa sinoć su na svom parketu pobijedili Phoenix Sunse sa 123:113, a u centru pažnje ponovo se našao Luka Dončić i to zbog dresa Real Madrida u kojem se Slovenac pojavio sinoć kada je stigao u dvoranu.

Dallas je uspio da dođe do pobjede protiv Phoenixa u odličnoj utakmici, te su domaći na kraju slavili sa 123:113, a ponovo je najzaslužniji za trijumf Mavericksa bio nezaustavljivi Luka Dončić.

Slovenac je u sinoćnjem meču bio na praku triple-double učinka jer je završio utakmicu sa 41 poenom, 11 asistencija i devet skokova i bio je najefikasniji igrač na parketu.

Dončić je još jednom pokazao da se nalazi u nestvarnoj formi ove sezone, no u centru pažnje javnosti nije se našao zbog poteza na parketu već zbog stajlinga u kojem se pojavio pred početak utakmice.

Poznato je da u NBA ligi sve prate, pa i dolaske košarkaša u dvoranu i često u prenosu se komentariše stajling, a ovaj put na red je stigao Dončić.

Oglasi

Slovenski košarkaš oduševio je navijače Real Madrida jer se pred sinoćnju utakmicu u American Airlines Centru pojavio u dresu kraljevskog kluba za koji je igrao prije nego što je stigao u Dallas Maverickse.

Dončić i dalje pomno prati košarkaški, ali i fudbalski tim Real Madrida. Ovaj put nosio je dres fudbalske ekipe kraljevskog kluba i svi su se pitali čije ime je na leđima.

Očekivalo se da Dončić nosi dres nekog od igrača Real Madrida, ali to nije bilo slučaj. Iako je to dres fudbalske ekipe na leđima je bilo njegovo ime i broj 77 koji Dončić nosi otkako je stigao u najjaču ligu svijeta.

Poznato je da se Dončić košarkaškom svijetu predstavio nestvarnim igrama u Real Madridu u kojem je kao tinejdžer pružao nevjerovatne partije i već tada je bilo jasno o kakvom dragulju se radi.

Iako je napustio Real još 2018. godine ovaj 24-godišnjak i dalje prati i navija za madridski klub, a sinoćni "outfit" to je najbolje pokazao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
Pise Janez
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi