"Halo, konobar, može još jedna?" Luka Dončić uhvaćen u neobičnoj situaciji za sportistu

Ipak je samo čovjek

"Halo, konobar, može još jedna?" Luka Dončić uhvaćen u neobičnoj situaciji za sportistu

Admin Čaušević

Luka Dončić je bio na tribinama stadiona Stožice odakle je posmatrao meč Lige nacija između Slovenije i Srbije. 

Dončić je mogao uživati u odličnom susretu sa četiri gola. Na kraju su članice bivše Jugoslavije podijelile bodove odigravši 2:2.

Jedan od najboljih košarkaša današnjice je susret pratio u društvu Gorana Dragića, Raše Nestrovića i svog oca Saše.

Kamere su u jednom trenutku ulovile Dončića kako nešto zanimljivo pokazuje osoboma koja se se nalazile u njegovom društvu.

Međutim, fotografi koji su bili na susretu zabilježili su još zanimljiviju scenu. Tačnije kako Dončić naručuje pivo.

Oglasi

Na fotogarfiji se može vidjeti kako Dončić senior svom sinu dodaje pivo u plastičnoj flaši, dok zvijezda Dallas gleda prema konobaru.

Za sjajnog Slovenca nije ništa strano da opusti tokom pauze te se udeblja i nekoliko kilograma, ali kad dođe vrijeme za utakmice onda bude zaista fantastičan.

U minuloj sezoni NBA lige uspio je odvesti Mavse do finala Zapadne konferencije, a novi izazovi ga očekuju u septembru kada će nastupiti na Eurobasketu.

Podsjećanja radi, Slovenija se nalazi u grupi sa Bosnom i Hercegovinom te selekcijama Francuske, Njemačke, Litvanije i Mađarske.

"Za 15 dana ćemo krenuti sa pripremama nakon čega slijede kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Poslije toga imamo malu pauzu nakon čega slijede pripreme za Evropsko prvenstvo. Očekuje me dugo ljeto. Uvijek sam to rekao i uvijek ću to govoriti. Ukoliko nisam povrijeđen, igraću za svoju reprezentaciju na bilo kojem takmičenju", kazao je Dončić krajem maja.

Top Komentari

denimen9
Ovo je samo u dzamahirji vijest.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi