5

Komentari (5)

user1582456981
Koliko cu dislajkova dobit sto cu rec da je najbolji igrac trenutno na svijetu, igra se kosarke sa svimaa....
nekoneko
Sto bi dobio i slipac vidi da je medju najboljima jos mlad pravo. Zamisli ga za 5 sezona. Zvjer je lik nema sta.
King_Kenny
...Jokic je truba u odbrani,uvijek stoji predaleko od igraca kojeg cuva...sreca da im je trener Malone koji je inace specijalista za odbranu pa zakrpi njegove nedostatke drugim igracima...da ga stavis u Portland sa Lillardom i McCollumom to bi cirkus zivi bio.
Toniche
I Doncic je manje više obrambena truba. A najviše mogu to zahvaliti trenerima jer oni postavljaju igru tako. Nemoguce je koristiti recimo Jokica da toliko poena trpa i toliko asistencija a da je 300% posto u obrani.. Ali da je cista truba nije.. Ne gleda se tu samo kako braniš igraca sa loptom.. Ima tu skokova, igre bez lopte, citanja igre jer ako on ne moze procitati igru onda Malone ne moze sloziti obranu jer mu centar ne moze procitati.. U tom segmentu citanja igre i igre bez lopte Jokic je najintelogentniji visoki igrac.. Naš Nurkic je zvijer od visokog igraca i igra top obranu ali ovaj segment citanja igre nema i to nadoknađuje fizikalijama, zalaganjem u obrani i borbenoscu kakvu rijetko ko ima.. A Jokic nema potrebe da se troši na tpj obrani toliko. On je toliko dominantan u napadu i toliko inteligentan na drugoj strani terena da na kraju svake utakmice on pobjedi svog cuvara. Ako on primi 20 poena uz 55% šuta protivnika, ako mu protivnik pokupi 10 skokova.. On zabije 30 uz 65% i 20 skokova i još ga ubije asistencijama.. I koliko štete nanese to što ga udvajaju ili 3 igraca šalju pa ne mogu riješiti.. Nije on tolika truba koliko nema potrebe da se troši i koliko je igra postavljena da se igra tako..
Chupy
Kako sve jednostavno izgleda kad ovaj momak igra....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.