16

Komentari (16)

Kiss
Još da Francusku dobijemo to bi bio uspjeh pa makar u ko fazi odmah ispali ali i ako ne prođu kapa dole kakve muke imaju i ovo je taman potaman
Ratnik
Ma i doncic je samo covjek, carat ne moze, samo igrajte kako znate, nista drugi nije bolji, nema straha ono sto mislis i uradi, vjeruj u sebe i u ono sto hoces uraditi jer ako ne uradis nece se ni dogoditi, dobro ide do sad!! Volim te Bosno & Hercegovino!!
Ratnik
Sve sto drugi moze i ti mozes, od nikog se ne treba plasiti i gledati kako igraju, uvijek mozes nesto uraditi, samo se nikad predati ne treba!!
user1656135209
Al fakat nas vise zaboli k... sta je Doncic rekao, koga Doncic slusa i slicno. Ljudi, dobili smo europske prvake, boli nas ba cuna za Doncica & co
epa
Pa sve i da jeste rekao ipak su oni dosli kao veliki favoriti mi totalni outseideri, pa ljudi logicno je da reaguje ovako jos pogotvo kada smatras da si igracki puno jaci ali na terenu je ipak druga slika... ja ne ynam yasto dizete ovoliku hampu oko ovoga ovo su sve ljud profesionalci na kraju su dosli cestitali boljem poydravili se kao i na pocetku... svaka cast i jednim i drugim ali cestitke nasim momcima na borbi u svakoj do sada prikazanoj utakmici (izuzev Crna gora)..
VenamaHrabrih
Niko ko "novinar" ne zna pljunut pa polizat.
Beclija90
Ma odmah je se culo da nije uopste spominjao nasu repku. Ali neki su jedva docekali da pocnu pljuvat i omalozavat jednog takog igraca kao doncica.
KoloToure
Pa šta i da je rekao, frustracija u sportu je normalna stvar. Lično je došao i čestitao ekipi kad su dobili mađare.
Manijakcolonia
Naši momci su pokidali, svaka čast, zaslužena pobjeda... Ali opet treba se spustiti na zemlju i biti realan, za Bosnu najbolji igrač sinoć je bio Luka Dončić, jednostavno nije imao dobru noć, nekoliko puta je bio ostavljen sam da šuta za tri poena i lik promaši, to nije kvalitetna odbrana to je bila naša nafaka, da je odigrao u pola onako kako inače igra vjerovatno bi nas likovi prosuli ko uštipke, koliko puta su se naši igrači sudarali ne treba ni brojati... Govorim ovo iz najbolje namjere, apsolutno da treba slaviti i stvarno mislim da možemo daleko ali vidim da smo svi u glavi već prvaci Europe. Ne zaboravite šta je bilo protiv Crne Gore. Treba se smiriti, podržati naše momke i igrati utakmicu po utakmicu. Još jednom bravo momci, pogotovo za Musu koji je sinoć zaista pokazao šta može, fantastičan igrač! Volim te Bosno!!!
krems_krems12
Slovenci su mislili da ce im se neko sklanjati kako bi oni davali koseve. Nasa reprezentacija je pokazala timski dih, raskosan talenat i veliki kvalitet koji posjeduje. Samo da nastave u ovom ritmu. VOLIM TE BOSNO!
makelele
I ja bi bio ljut da me Vrabac onako stavi u dzep hahahaha Ko gubi ima pravo da se ljuti
zajid08
Tako je, kakve ima veze i da je rek'o to sto su mediji tvrdili...A zna se ko je prvi poceo sa ovim vijestima, srbijanski protali! Cilj im je da zavade sve zivo na zapadnom Balkanu...
Ajax11
Mi eto gluhi i necujemo riječi, otom potom, vozdrica
rock3
Haman da si gluh druze, treba biti realan i reci kako jeste
Mostarac94
Bitno je da nista nije reko na terenu hahaha a to sta na klupi prica nismo morali ni saznat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.