Migranti opljačkali košarkaše HKK Čapljina
Srećom u nesreći ispostavilo se da pljačkaši nisu onesposobili lokatore na mobitelima te su igrači uz pomoć policije migrante uspjeli locirati

Ostali bez novca i mobitela

Migranti opljačkali košarkaše HKK Čapljina

Košarkaši HKK Čapljine sinoćnji trening u gradskoj dvorani zasigurno će pamtiti neko vrijeme.

Naime, dok su košarkaši odrađivali trening pod paskom Borisa Džidića skupina migranata provalila je u njihovu svlačionicu i otela sve što se oteti moglo.

Košarkaši su za kratko vremena ostali bez novaca i mobitela, te je poslije završetka treninga među njima uslijedio šok.

Srećom u nesreći ispostavilo se da pljačkaši nisu onesposobili lokatore na mobitelima te su igrači uz pomoć policije migrante locirali u jednom lokalnom ugostiteljskom objektu.

Ubrzo je došlo do naguravanja, neslužbeno saznajemo da je u lokalu nastao opći metež u kojem je bilo i razbijenih glava.

Potražite više informacija na temu 1. liga HB:

Košarkaši su došli do mobitela, ali novaca nije bilo. Kako saznajemo iz svlačionice je oteto preko 1000 KM a najgore je prošao Denis Milinović posuđeni košarkaš mostarskog Zrinjskog.

Migrante je u dvoranu pustila čistačice dvorane koja im je ne sluteći ništa dala prolaz do odredišta koje su pljačkaši tražili. Ostaje još da se vidi epilog ovog nesvakidašnjeg događaja u kojem su na kraju ipak najdeblji kraj izvukli košarkaši Čapljine.

Top Komentari

Chupy
Bolje da upadose u kucu najveceg ustase posle Pavelica, i supkoljubca cetnika, gospodina Čovića.
51 1
burek_sa_mesom
Npr. ovo u jednoj Mađarskoj nije moguće zato što ista štiti na sve moguće načine svoje građane.
1 30

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti