Trener Mornara plakao nakon utakmice s Partizanom: "Ti miševi..."

Uhapsili mu brata

Trener Mornara plakao nakon utakmice s Partizanom: "Ti miševi..."

E. Škorić

Partizan je večeras gostovao u Crnoj Gori ekipi Mornara u 14. kolu ABA lige, pa je slavio uvjerljivu pobjedu rezulatom 98:76.

Partizan je opravdao veliku ulogu favorita i sa lakoćom došao do nove pobjede u regionalnom takmičenju, pa je sada sa omjerom 10-4 na drugom mjestu iza Crvene zvezde.

I ovja put je trener Željko Obradović puno rotirao, svi su dobili šansu, a najbolje je iskoristili Anđušić sa 14 poena, Koprivica sa 11 i Vukčević sa 11 poena i osam skokova.

Nakon utakmice, emotivan je bio trener domaće ekipe Mihailo Pavićević, koji je zaplakao na press konferenciji. Razlog je hapšenje njegovog brata Đorđija Pavićevića, prvog čovjeka kluba osumnjičenog za šverc cigarama.

"Ovo je bila najteža utakmica u mom životu, iskren da budem. Ne znam kako sam ostao u dvorani, jer ovu dvoranu ne pune oni koji nisu vrijedni pomena, nego je punio Đoko Pavićević. I ako mi je brat i možda nije u redu, ali želim da mu se zahvalim. Hvala ti Đoko na još jednom spektaklu koji si priredio ovom gradu. Vraćaju ti, kao što vidiš, na jedan lijep način. Ali, neću dalje, ovo je sport i držaću se sporta.

Oglasi

Kada budem pričao o tim stvarima, oglasiću se javno i svi će od mene čuti moje mišljenje. Ne bih želio da iskorišćavam ovaj sportski, veličanstven događaj. Sedam punih godina priređujemo i gradu i državi Crnoj Gori košarkaški spektakl po kojima se u superlativima priča. I na to smo više nego ponosni. Košarka će se igrati i poslije nas, ali ostaje priča o jednom periodu gdje će ostati zlatnim slovima upisano u istoriji sporta u Baru.

Ne samo u Baru, jer je naš klub stekao simpatije svuda, ne samo u regionu. Ovo je jedini klub koji može da se pohvali sa jednom činjenicom, pričam iz ličnog iskustva i kontakta sa ljudima. I navijači Partizana, Zvezde, dva najveća kluba na ovim prostorima, kada me sretnu uvijek mi kažu jedno, da poslije kluba za koji navijaju, navijaju za Mornar. Nema većeg komplimenta od tog.

Svakoga smo lijepo dočekali, kao što smo svuda lijepo dočekani. Planirali smo zajedničku večeru, ali zbog kalendara moraju da se vrate, nadoknadićemo i to. Bolje da sa ovim i završim. Ponijet će me emocije, srce. A, ti miševi treba da znaju da mi srca imamo, dovoljno za sve. I za ljubav i za druge stvari", rekao je Pavićević.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Želim svima da poželim zdravlje i sreću u familiji, porodica je najvažnija. Znam da biste to pitali, ali ne bih da večeras koristimo ovu sportsku priredbu. Biće prilike da se oglasim. Želim da kažem još jednom, Đoko, hvala ti na sve što si uradio. Da iskoristim još jednu izreku, teške situacije podsjete jakog čovjeka, kod slabog ostaju zauvijek. Znam da je on izuzetno jak čovjek i da će i ovo prevaliti preko glave, kao i mnoge druge stvari. Sa ovim ću završiti. Prije dvije godine, u vrijeme korone, kada se dijelio sa životom i kada obraza nisam sušio, u poređenju sa tim, ovo je jedna dječija igra. I ja znam kako će se ovo završiti. Toliko od mene", zaključio je na kraju.

Zbog šverca cigareta, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja uhapsili su prije tri dana Đorđija Pavićevića, dvoje službenika Uprave prihoda i carina Ivanu Kovačević i Veljka Đuričića i bivšeg zaposlenog u Pavićevićevoj firmi Nikicu Kovačevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi