Miroslav Pašajlić potpisao za Vršac

Doskorašnji košarkaš Bosne Royal

Miroslav Pašajlić potpisao za Vršac

M. Šljivak

Doskorašnji košarkaš Bosne Royal Miroslav Pašajlić našao je novi klub.

Ovaj 22-godišnji playmaker stigao je pred početak ove sezone u redove sarajevskog kluba, ali se zbog neispunjenih obaveza odlučio na odlazak.

Međutim, nije čekao dugo na novi tim. Pašajlić je dogovorio sve usluve sa KK Vršac i do kraja sezone će nositi dres srbijanskog tima.

Vršac je tako dobio odlično pojačanje za ostatak sezone u prvenstvu Srbije i u Drugoj ABA ligi, gdje trenutno zauzimaju drugo mjesto sa omjerom 5-2.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Pašajlić je ove sezone predvodio Bosnu sa 15 poena po meču u Drugoj ABA ligi, dok je u prvenstvu BiH imao nešto više od 10 poena u prosjeku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi