Mirza Manjgo play Studenta: Poraz od Gradine je zabolio
Mladi playmaker SKK Studenta dobiva sve više prostora za igru i dokazivanje.

Mladi Manjgo dobiva sve više prostora u rotaciji Studenta

Mirza Manjgo play Studenta: Poraz od Gradine je zabolio

Košarkašima mostarskog SKK Studenta baš i ne cvjetaju ruže u posljednje vrijeme. Nakon odlaska Desmonda Washingtona u Poljsku, klub je samo par dana kasnije raskinuo suradnju i s trenerom Ahmetom Pašalićem kao i dva važna igrača u rotaciji Edinom Rešidovićem i Željkom Klještanom.

U klub se vratio američki razigravač Jalen Ross koji je u prošloj sezoni ostavio dobar dojam i koji je ljetos čak igrao ljetnu ligu za Washington Wizardse ali se tamo nije uspio izboriti za ugovor. U skraćenoj rotaciju Studenta priliku za igru dobiva sve više i više talentirani organizator igre Mirza Manjgo koji o porazu od Gradine te predstojećim izazovima pred njegovim klubom za SportSport.ba kaže sljedeće:

"Nalazimo se u dosta teškoj situaciji trenutno, poraz od Gradine u posljednjoj sekundi na domaćem terenu dosta boli. Loše smo otvorili utakmicu, cijelo vrijeme bili u rezultatskom zaostatku, u posljednjoj četvrtini smo uspjeli preokrenuti i  povesti ali nismo imali koncentracije da privedemo utakmicu kraju na pravi način. Iduća utakmica nam je protiv ekipe HKK Zrinjskog, protivnika na kojem se teško vaditi iz krize jer su oni u zaista sjajnoj formi u oba natjecanja, kako u domaćem prvenstvu tako i u ABA 2 ligi. Utakmica će jos vrijediti i za polufinale kupa KS HB, što znači da će nam ovaj susret vrijediti kao dva. Na nama je da što bolje radimo, uđemo jako i motivirano u utakmicu i pokušamo iznenaditi favorizirani Zrinjski".

O svojim nastupima Manjgo kaže ovo:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Dobio sam šansu na Kup utakmici protiv Posušja, zabilježio 9 poena uz 6 asistencija, pomogao timu da prođemo dalje. Sad se otvorila prilika, odlaskom nekih igrača za više minuta na terenu. Posljednji susret protiv Gradine sam ispromašivao otvorene šuteve pa se nadam da ću se u narednom razdoblju iskupiti ekipi".- rekao je play SKK Studenta za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti