Teletović sretan: Djevojke, vi ste ponos naše zemlje

Naredni meč u petak

Teletović sretan: Djevojke, vi ste ponos naše zemlje

S. Mlaćo
I predsjednik KS BiH Mirza Teletović bio je sretan nakon pobjede ženske reprezentacije na otvaranju Eurobasketa nad Belgijom

Naše djevojke slavile su 70:55, a bio je ovo prvi nastup nakon 22 godine čekanja.

Teletović nije krio zadovoljstvo.

“Djevojke, vi ste ponos naše zemlje. Ostavile ste srce na terenu za Bosnu i Hercegovinu. Hvala vam za svaki koš i svaku uhvaćenu loptu. Ponosan sam na vas, a ovo je tek početak! Bravo Zmajice. Velike čestitke i stručnom štabu. Vjerujemo u vas“, stoji u objavi Teletovića.

P O B J E D A ZMAJICA‼️ DJEVOJKE, VI STE PONOS NASE ZEMLJE! Ostavile ste srce na terenu za Bosnu i Hercegovinu. Hvala...

Posted by Mirza Teletovic on Thursday, June 17, 2021

Našu selekciju naredni meč očekuje u petak protiv Turske.

Selektor Goran Lojo također je bio emotivan na press konferenciji nakon meča.

"Sretan sam. Veoma sretan. Pokazali smo karakter. Belgija je bila veliki favorit u ovoj utakmici, ali i u grupi. Pokazali smo da zaslužujemo pobjedu. Čestitam cijelom timu i ponosan sam na nji", kazao je Lojo.

"Od naše pobjede protiv Rusije, ženska košarka, posebno nacionalni tim, sve vrijeme je u medijima i dobro smo praćeni. Dobili smo dosta podrške i to je veoma važno za razvoj ženske košarke", dodao je on.

Top Komentari

arbajram
mirza šupčino, grade li se MHE? Patriota na baterije. Fuj gade
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi