Mišeljić: Sutra se nadam pobjedi, te plasmanu na Europsko prvenstvo
Sjajna košarkašica Crvene Zvezde biće jedna od glavnih uzdanica Gorana Loje pred sutrašnji susret

Bh. reprezentativka Milina Mišeljić za SportSport.ba uoči sutrašnjeg susreta

Mišeljić: Sutra se nadam pobjedi, te plasmanu na Europsko prvenstvo

E. Dindić

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra, igra veoma važan susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Crne Gore.

Naše djevojke ako ostvare sutra pobjedu protiv gošći iz Crne Gore, biće jako blizu Europskog prvenstva poslije 20 godina.

Milina Mišeljić sjajna košarkašica Crvene Zvezde i budućnost bh.košarke za SportSport.ba podijelila je svoja razmišljanja uoči sutrašnjeg susreta.

"Očekujem jednu dobro košarkašku predstavu. Mi ćemo dati sve od sebe, da sutra pružimo najbolju partiju i upišemo pobjedu koja bi nas odvela, na korak od Europskog prvenstva. Ovim putem pozivam sve navijače da dođu u dvoranu i budu naš šesti igrač, kako bi zajedno napravili veliki korak ka Europskom prvenstvu", rekla je Mišeljić.

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Crne Gore na rasporedu je sutra sa početkom u 20:15 sati.

Promo

Top Komentari

Harisss
Molio bih da mi neko odgovori ako zna. Naime, nigdje nisam mogao pronaci po kojem se sistemu odredjuju 6 najboljih reprezentacija. Racunaju li se bodovi ostvareni protiv posljednjih reprezentacija. Ako racunaju onda su nam sanse male jer je npr. danas Svedska pobijedila u gostima 70 razlike Makedoniju, bjeloruskinje su bile u gostima bolje od estonki 50 razlike. I to mi nije regularno. Jedino neznam ako se brisu rezultati od posljednjih onda imamo sansi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi