Momak koji je zaludio NBA: Nestvarni rookie je doslovno ismijavao Hardena i društvo
Foto - EPA

Ja Morant igra fenomenalno

Momak koji je zaludio NBA: Nestvarni rookie je doslovno ismijavao Hardena i društvo

M. Šljivak

Ja Morant bez dileme je najveći kandidat za nagradu najboljeg rookieja sezone u NBA ligi.

Čudesni košarkaš Memphis Grizzliesa igra spektakularno u svojoj prvoj sezoni u najjačoj ligi svijeta, a kako sezona odmiče on je sve bolji i bolji.

Pokazuju to njegove igre na parketu, a ono što je radio igračima Houston Rocketsa u pobjedi 121:110 je zaista nevjerovatno.

Morant je meč završio sa samo jednim promašajem iz igre. Ubacio je 26 poena, imao je još osam asistencija i pet skokova, no sve je na parketu izgledalo doista spektakularno.

Doslovno je mladi play ismijavao Jamesa Hardena i društvo. Radio je šta je želio i imao je nekoliko spektakularnih poteza.

Zaista je čudesan...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi