"Momci su pokazali da imaju - znate šta"

Budućnost slavila u Beogradu

"Momci su pokazali da imaju - znate šta"

A. Čaušević

Derbi drugog kola ABA lige igran je u Pioniru. Crvena zvezda je bila domaćin Budućnosti, a na kraju su slavili gosti 81:89. 

Proteklih nekoliko godina između ova dva kluba vlada velika netrpeljivost zbog dobro poznatih dešavanja u finalnim susretima.

Međutim, sinoć je u Beogradu sve bilo korektno, a pobjedu je potpuno zaslužena odnijela ekipa iz Podgorice.

U izjavi poslije utakmice trener Budućnost Volija Slobdan Subotić je kazao kako su njegovi momci "pokazali da imaju - znate što".

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Protiv Zadra i Trenta smo igrali mlako na početku, bez bonusa dvije četvrtine. Radili smo dosta na tome. Takođe, nije bilo lako i da psihički podignemo ekipu nakon posljednjeg poraza. Momci su u ovom meču pokazali su da imaju - znate što. Nije lako dobiti Zvezdu u Beogradu, bez obzira što nije bilo publike", rekao je Subotić.

Kad smo radili skauting izdvojili smo neke stvari i prvi put smo ispunili 80-90 odsto onoga što smo se dogovorili", naglasio je Subotić.

Top Komentari

Chupy
Muda!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi