Može li Jusuf Nurkić preko granice?
Jusuf Nurkić je ove sezone na double-double prosjeku od 15.2 poena i 10.5 skokova po meču u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta (Foto: EPA)

Igra protiv Hawksa

Može li Jusuf Nurkić preko granice?

M. Šljivak

Jusuf Nurkić igra svoju najbolju NBA sezonu.

Bh. centar je često ove sezone najbolji igrač Portland Trail Blazersa, iako su u timu Damien Lillard i CJ McCollum, dvojica takozvanih superstarova.

Nurkić međutim često ima limitiran broj šuteva zbog njih, ali gotovo iz svake utakmice je ove sezone izvukao maksimum po broju poena.

Večeras Nurkić ima novu šansu da pokaže šta zna. Trail Blazersi kod kuće čekaju Atlanta Hawkse, a kladionica Mozzart je ponudla izuzetno dobru granicu poena na bh. košarkaša.

U Mozzartu su očigledno uvjereni da bi Nurk trebao lako na kraju izlaziti sa protivničkim centrima, pa nije nikako čudo što je granica poena za nijasnu veća nego što je to slučaj ranije.

Također, Portland je veliki favorit u ovom meču. Kvota na njih u Mozzartu je 1.22 i bilo bi pravo iznenađenje ako bi prošla ogromna kvota na pobjedu Hawksa.

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart za ovaj meč pogledajte OVDJE.

Top Komentari

zaboti janos
Da nisi ti mozda iz zirija za brade?Ovde je prica o basketu
0 3
Kiss
pustite čovjeka da prati trend
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.