Mulaomerović: Ovo je najbolji novogodišnji poklon za sve nas

Sloboda "razbila" Sutjesku

Mulaomerović: Ovo je najbolji novogodišnji poklon za sve nas

E. Čaušević

Košarkaši Slobode večeras su na svom parketu pobijedili Sutjesku sa 102:69 u meču 14. kola ABA lige 2.

Sloboda je odigrala najbolji meč ove sezone i sjajnom igrom je stigla do zaslužene pobjede protiv ekipe iz Nikšića.

Nakon meča trener tuzlanskog tima Damir Mulaomerović je bio veoma zadovoljan izdanjem svog tima.

"Zbog termina meča momcima sam dao nekoliko slobodnih dana i bojao sam se kakvi će doći, ali ih moram zaista pohvaliti i bili su svi veliki profesionalci. Bilo je lijepo večeras pred ovakvom publikom koja je mogla uživati. Pobijedili smo dobar tim i odigrali smo odličan meč", rekao je Mulaomerović i dodao.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Svaki igrač u odbrani je dao dio energije i kontrolisali smo meč, prije svega defanzivno. Bilo je malih padova, ali to je normalno. Nisam očekivao da će to biti takva razlika i za nas ovo ne može biti bolji novogodišnji poklon. Raduje me najviše dobra igra i u kratkom vremenu vidim napredak u ekipi. Hvala publici na podršci".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi