Bh. košarkaški dragulj stigao na okupljanje reprezentacije

Musa: S najjačim smo sastavom i nemamo čega da se bojimo

Edmir Škorić

Džanan Musa je danas stigao iz New Yorka i priključio se reprezentaciji Bosne i Hercegovine pred važne mečeve u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Naše Zmajeve čeka duel sa Finskom i sa Češkom, a Musa je optimističan po dolasku u Sarajevo.

"Što se tiče mene, ja se uvijek rado odazivam reprezentaciji. U svakom slučaju sam, kada sam u mogućnosti, na usluzi reprezentaciji. Poželio bih brz oporavak Duletu, on mi je dosta značio i veliki smo priajtelji, ali smo dobili dobru zamjenu u Jasminu Repeši koji nas može odvesti do ozbiljnih rezultata i nadam se da će tako biti", rekao je Musa, pa je dodao:

"Mi se znamo od prije, samo Jusuf tu nije bio, ali on je došao kao pojačanje. Idemo s najjačim sastavom i nemamo se čega bojati. Kvalitetnija smo reprezentacija, samo to treba dokazati na terenu".

Odlazak u NBA kao ostvarenje sna.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Za mene je to sve nestvarno, iz nekog obvakvog ambijetna odete u neki tamo NBA svijet, ali ja sam se adaptirao i iznenađen sam kako to sve dobro ide. Nadam se da ću uveseljavati sve Bosance i Hercegovce koji će ostati do kasno da me gledaju", tvrdi Musa.

Top Komentari

amarosim
skini malu idiote mali
2 27
Benjamingst
Sta cemu kapa, tipicno kako nose crnci ovdje... sve napola.
3 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi