Najljepša košarkaška priča je počela, a prvi dan iza nas!

Najljepša košarkaška priča je počela, a prvi dan iza nas!

Sponzorski tekst

Na Bjelašnici je u organizaciji KK Realway počeo košarkaški kamp Sarajevo Basket Meeting.

"Hvala svim polaznicima, trenerima, organizatorima, partnerima i gostima na predivnoj atmosferi i odličnom prvom danu kampa.

Čast da ovogodišnje izdanje SBM otvori imao je legendardni kapiten bh. reprezentacije i ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Samir Avdić kome se od srca zahvaljujemo.
Zahvaljujemo se i dogradonačelnici Grada Sarajeva Anji Margetić, prvoj bh. olimpijki iz Barcelone 1992., na obraćanju svim polaznicima.

Također smo zahvalni i bh. reprezentativcu Adinu Vrabcu koji je svim polaznicima prenio svoja iskustva iz reprezentacije, ali i sa #SBM kampova gdje je bio član prve generacije polaznika kampa 2004. godine.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Polaznicima se na kraju obratio i direktor KK Realway i predsjednik OO SBM Nedim Džemić koji se zahvalio svim polaznicima, trenerima, gostima, prijateljima i partnerima na ukazanom povjerenju i svima poželio dobrodošlicu", istakli su iz Realwaya.

Top Komentari

tbra
Njima su samo pare ove djece bitne. Umjesto da kamp bude prije sezone da se djeca spreme za sezonu ide im odmor poslije ovoga i bacene pare na bespotreban kamp.
2 3
kukuruz
Eto lijepo. Sretno svima! :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi