Skenderija je svim srcem uz bh. košarkašice

Pred meč protiv Belgije

Skenderija je svim srcem uz bh. košarkašice

M. Šljivak, foto: T. Hebib

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine na otvaraju kvalifikacija za za Eurobasket dočekuje selekciju Belgije.

Izabranice Gorana Loje pred sobom imaju još jedan veliki izazov, ali bh. tim u posljednje vrijeme igra sjajno i sasvim sigurno da nas čeka uzbudljiv meč u Skenderiji.

Konačno će selekcija BiH imati i podršku navijača. Tribine Skenderije se polako pune i sigurno da će navijanje dobro doći u ovom teškom meču.

Naše djevojke su na minulom Eurobasketu savladale Belgiju u grupnoj fazi, tako da nas večeras može očekivati uzbudljiva utakmica.

Bosna i Hercegovina će nastupiti bez Marice Gajić koja se oporavlja od povrede, dok će ekipu predvoditi najbolja košarkašica svijeta, Jonquel Jones.

Pored naše selekcije i Belgije u grupi A kvalifikacija su još reprezentacije Njemačke i Sjeverne Makedonije, a naše reprezentativke za vikend gostuju Sjevernoj Makedoniji.

Plasman na Eurobasket osigurat će pobjednici grupa i četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije.

Top Komentari

King_Kenny
...ovo djeluje sablasno,nadam se da ce se napuniti do pocetka,ove djevojke su zasluzile punu dvoranu i veliku podrsku...inace,prenos je na SK2 ko hoce da gleda kod kuce.
7 1
Maestro
Sramotna posjećenost treba prebaciti reprezentaciju u neko drugi grad a dom košarke je zna se Tuzla i ako mislim da bi i Zenica poprilično popunila dvoranu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi