13

Komentari (13)

Thierry.Henry
Gdje ima prijenos?
Mowzilla
SportKlub 2 (Sr, Hr) ili SportKlub 6 (Slo)
Malmi_Suomi
Ima na BHT1 YEBEM li im pleme. Ili yebem li Him pleme da me " neki" razumiju -:)
Baboisback
Mowzilla
King_Kenny
...svi vole BiH,ali sa sigurne udaljenosti i Gazije i Fanataicosi itd...
BogatiDijasporac
Gazije nisu Bosanci, idiote. Ljudi Crnogorci, Bosnjaci. Crna Gora im je domovina. Kontas sad?
BogatiDijasporac - Grijesis, oni jesu Bosanci jer je nekada Sandzak u Crnoj Gori i Srbiji bio dio Bosne sve do Juna 28, 1919 kada je potpisan Versajski ugovor u Versaju, ponovo u skolu Bogatidijasporac.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...idiot ti je otac,ali ti to vec znas.
BogatiDijasporac
@Nogometas Jesu li ovi momci rodjeni prije 1919? Nisu. Znaci da su Bosnjaci iz Crne Gore. Doduse, i naziv Bosanac je nametnut od strane Austrougarske ne bi li ugusili bosnjacki identitet. Mozemo o historiji kad pozelis jarane :)))
Nije bitno koje godine su rodjeni porijeklo im je bosansko, tako isto Italijan je u Italiji i ima italijana je u Americi ili ma gdje bio, geni su geni ma gdje ko bio.
Zulfikar
Sandzak je zauzet za vrijeme Prvog Balkanskog rata dakle jesen 1912 a onda i podjeljen izmedju vlašadije i brdjanije tj. Srbije i CG. Za vrijeme prvog svjetskog rata latini tj Austrougari ga ponovo aneksiraju kao onomad nakon Berlinskog kongresa 1878.
C.Banks
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.