Navijačka grupa "Gazije" stigla iz Crne Gore da večeras bodri BiH u Mejdanu

Nadaju se pobjedni našeg tima

Navijačka grupa "Gazije" stigla iz Crne Gore da večeras bodri BiH u Mejdanu

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra u Mejdanu protiv Litvanije meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Izabranici Vedrana Bosnića su odlično počeli kvalifikacije jer su kraje prošle godine uspjeli da pobijede Češku u Skenderiji i Bugarsku u gostima, ali sada nam stiže na megdan najjači tim u našoj grupi.

I Litvanija ima dvije pobjede na startu kvalifikacija, ali znatno oslabljena je stigla u Tuzlu. Gostima fali nekoliko košarkaša što će naš tim sigurno pokušati da iskoristi i dođe do pobjede.

Očekuje se da će bh. košarkaši imati ogromnu podršku u Mejdanu kako je to uvijek bilo, te sigurno da će im to dati još veći motiv da dođu večeras do nove pobjede.

Naravno, na tribinama će biti BH Fantaticosi koji ne propuštaju mečeve naše reprezentacije u bilo kojem sportu, a sada će imati i dodatno "pojačanje".

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Naime, u Tuzlu je stigla i grupa navijača "Gazije" iz Crne Gore, te će i oni večeras biti velika podrška našim košarkašima.

Članovi ove navijačke grupe poručili su da očekuju pobjedu BiH u večerašnjem duelu, te prije svega dobro navijanje.

Top Komentari

C.Banks
Idemo gazije
10 0
King_Kenny
...svi vole BiH,ali sa sigurne udaljenosti i Gazije i Fanataicosi itd...
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi