NBA objavila najbolje  rookie petorke
Nije bilo previše iznenađenja

Zanimljiv izbor

NBA objavila najbolje rookie petorke

E. Dindić

Kraj je sezone u NBA ligi, što znači da je došlo vrijeme za proglašenje individualnih nagrada, kao i najboljih postava lige. 

Proglašenje prve i druge rookie postave NBA lige nije imalo previše iznenađenja. Ovogodišnja klasa je bila izuzetno jaka, te ono najbolje od njih očekuje se u narednom periodu.

Prva petorka: Luka Dončić (Dallas), Trae Young (Atlanta), DeAndre Ayton (Phoenix), Marvin Bagley III (Sacramento), Jaren Jackson Jr (Memphis).

Druga petorka: Shai Gilgeous-Alexander (LA Clippers), Collin Sexton (Cleveland), Landry Shamet (LA Clippers), Mitchell Robinson (New York), Kevin Huerter (Atlanta).

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Kad bi Luka otisu u golden state oni bi osvojili nba ligu jos 5 puta minimum
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi